Weekend Valkenburg


Als je eens een weekendje of paar daagjes weg wilt in eigen land dan is Valkenburg in Limburg een echte aanrader.

Valkenburg in Limburg is het oudste toeristenstad van Nederland. Valkenburg wordt gekenmerkt door het kleinschalige berglanddecor en ook de Geul in Limburg.

Als je naar de rand van Valkenburg gaat dan ligt daar een schitterende boerenhoeve die volledig is verbouwd tot een prachtig hotel, Hotel De Burghoeve.

Voor de mensen die Limburg wel een beetje kennen weten dat het een stukje buitenland in Nederland is. Het landschap van Limburg is oogverblindend met heuvels en valleien. Veel mensen doet het denken aan Zuid-Europese vakanties.

Fris kletterende beken en een prachtige wandel -en fietspaden kan je in iedere hoek van de prachtige streek vinden.

Het hoogste punt van Nederland is Vaalsberg met 321 meter hoog. Vaalsberg vindt u in het vriendelijke heuvellandschap van Zuid-Limburg.

In Midden-Limburg vindt u de groene en waterrijke Maasvallei en het Peelgebied en de uitgestrekte bos en heide arealen vindt u in Noord-Limburg. Dit allemaal bij elkaar vormt een unieke combinatie van landschap dat bij iedereen in de smaak zal vallen.

Limburg is heel toeristisch en er is een hoop recreatie.

Alle jaargetijden is Valkenburg een perfecte plek om naar toe te gaan. Wil je een hotel boeken in Valkenburg? Er zijn een hoop mooie en goede hotels waar je helemaal tot rust komt.


 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2021

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Cadeaubon