Hotel-Restaurant De Hunzebergen


Bent u opzoek naar een Hotel-restaurant in Drenthe? Het Hotel-Restaurant de Hunzebergen ligt op de Drentse Hondsrug midden in het bos, heide en de slingerende rivier Hunze.

In het hotel kunt u genieten van ware elegantie, luxe en persoonlijke aandacht. Het personeel zorgt ervoor dat je het erg naar je zin hebt.

U zult zich geen moment vervelen dankzij de vele faciliteiten die Hotel-Restaurant de Hunzebergen heeft. Neem eens een frisse duik in het binnen- of buitenzwembad of wilt u zich liever laten verwennen in het Wellness & Beauty Centre. Of ga heerlijk ontspannen in de sauna en de Turkse Stoombad.

Bent u een echte sportieveling dan zult u zich zeker vermaken in Hotel-Restaurant De Hunzebergen. U kunt zich helemaal uitleven in de fitnessruimte of op de all-weather hardcourt tennisbaan of u gaat een middagje midget golfen.

Na een intensieve dag kunt u een klein hapje of drankje nemen in de gezellige bar en daarna kunt u aanschuiven voor een heerlijk diner in het gezellig restaurant.

In de omgeving is een hoop te doen. Drenthe is voor fietsers en wandelaars een echt paradijs. U kunt lekker slenteren door de prachtigste natuurgebieden die zich uitstrekken tot aan de grens met Duitsland. Er zijn kilometerslange fietspaden die kronkelen langs de mooiste plekjes. U zult genieten van de rust en ruimte.

Er zijn uitgestrekte bossen en heidevelden. Ook zijn er pittoreske dorpjes waar u naar toe kunt gaan om gezellig wat te drinken. Maar een bezoek aan de karakteristieke boerderijen en prehistorische hunebedden zal u zeker niet vergeten.

Een bezoekje aan Hotel-Restaurant De Hunzebergen? Daar zult u zeker geen spijt van hebben.

Wilt u een weekendje weg? Hotel-Restaurant De Hunzebergen is een uitstekende plek.


Tevens kunt u naar Hotel-Restaurant De Hunzebergen met de Hotelbon!


 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2021

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Cadeaubon