Century Hotel


Als u opzoek bent naar een hotel in Antwerpen dan is het Century Hotel wat voor u! Het Century Hotel ligt op een prachtige locatie in het hartje van Antwerpen. Omdat het Century Hotel zo goed gelegen is kunt u alles makkelijk bereiken. Vele bezienswaardigheden zijn op loopafstand te bereiken.

U hoeft slechts 100 meter te lopen of u bent al bij het Centraal Station.

Het Century Hotel ligt aan een mooie straat met meerdere diamantwinkeltjes. Het is dan ook de 2de belangrijkste economische pijler van de stad Antwerpen.

De kamers van het Century Hotel zijn comfortabel en van alle faciliteiten voorzien. Helaas is er geen restaurant in het hotel maar in de omgeving vind u genoeg leuke restaurantjes.

In Century Hotel is WIFI!

U zult zich zeker niet vervelen in de wereldstad Antwerpen. Er zijn veel bezienswaardigheden en u kunt er goed uitgaan. Wat dacht u van een rondvaart of wilt u liever met de fiets de stad verkennen. Ook zijn er talloze museums die u kunt bezoeken. Maar wat ook erg leuk is, is de Antwerpse dierentuin. Het is één van de oudste dierentuinen van Europa. Er  leven in de Antwerpse Zoo meer dan 4000 dieren!

Het Century Hotel is een leuk hotel in Antwerpen dat uniek gelegen is!

Een leuk hotel voor uw Hotelbon!

Antwerpen


 Bestel nu hier de Hotelbon!
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2021

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Cadeaubon