Cadeau Code


Regel nu alvast een origineel cadeau! Met cadeau code moet je via cadeaucode.nl een smsje sturen naar die gene aan wie je het origineel cadeau wilt geven en de gene die het smsje ontvangt kan vervolgens met deze unieke code een cadeau kiezen op cadeaucode.nl! Zo sta je nooit met lege handen.

Je kan zelf beslissen wanneer de ontvanger het smsje krijgt. Op cadeaucode.nl kunt u de dag en het tijdstip kiezen. Cadeau code is een leuk cadeau en heel origineel!

Bij cadeau code kan je er ook voor kiezen om anoniem een smsje te sturen. Want bij cadeau code moet je zelf een afzender invullen die verschijnt in de sms of email die bij jou persoonlijke boodschap staat. Zodra de gelukkige een cadeau heeft uitgekozen dan krijgt de gever een email.

Er zijn heel veel momenten om een cadeau code te geven, bijvoorbeeld: Vaderdag & Moederdag, nieuwe baan, promotie, Sinterklaas, feestdag, verloving, diploma ect!

Als je de gelukkige bent die een cadeau code hebt gekregen dan kan je op cadeaucode.nl een cadeau kiezen. Er zijn 10 keuzes en de keuzes worden heel vaak ververst. De nieuwe cadeaus van cadeau code worden aangekondigd in een speciale gratis nieuwsbrief.


cadeaucode

De cadeau code is verkrijgbaar voor: € 25,25
Geldigheid: 1 jaar
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Cadeaubon